Pages

Sunday, August 28, 2011

Perkara Yg Paling Teruk Aq pernah Buat....

Ternyata aq mmg x pikir panjang......Setelah dia pergi dari idowp aq....there's no more people that i wan to share Story About Boboiboy.....Kenapa larh xde pompuan lain yg minat kat Boboiboy....disebabkan perkara tuh lah dia neyh special sikit dari pompuan lain....yg lain tuh langsung x minat langsung ngan citer Boboiboy....ternyata aq Mmg dah buat perkara yg paling teruk dalam hidup aq....Now I didn't have some1 to share story about Boboiboy......yg tinggal hanya adik jer....What Should I do know....Dia mmg dah marah tahap giler punya kat aq.....Ya Allah, kau bukakan lah pintu hatinyer untuk aq mengisi ruang yg kosong dalam hati nyer tuh.....Siapa lagi yg aq nak share story Boboiboy....Hanya dia jer yg sudi dengar pasal Boboiboy....tapi sekarang dia dah pergi......aq nak citer ngan sape??? Yg tinggal cuma adik jer.....Boboiboy Episod baru dah nk Start...Dengan siapa aq nak share story pasal Boboiboy neyh......Waargh....Lagu yg aq letak kat blog neyh sesuai dengan keadaan aq skung neyh....Kenapalah perkara tuh sumer ley berlaku....kalaw aq start sumer tuh....Kompom skung neyh aq x menderita cam skung neyh.....Setiap saat aq nak lupakan dia, tapi makin kuat plak aq punya ingatan kat dia....Kenapa neyh...dia mungkin dah lupakan aq...tapi kenapa aq ingat kat dia lagi.....mkin ini risiko bercinta....Mcm lagu ST12 Saat Terakhir....satun jam jer kita ley suka kat orang tuh...tapi nak lupakan dia perlukan waktu seumur idowp....Waargh....aq x minx sumer neyh berlaku....adik2 aq ada gerk nak tolong satukan aq ngan dia balik.....tapi dia mmg dah x terima aq....M'kin satu  hari nanti aq akan jumpa wanita yg minat kat Boboiboy sama macam aq.....Kalaw korang anggap aq neyh budak gila...apa aq kisah....dah minat aq kat citer kartun tuh... nak wat camner...korang bukan nyer ley halang aq pun....Okay...Berharap aq jumpa Wanita yg sama macam dia

4 comments:

azyhah said...

meyh story nan akq sal boboiboy...^_^

Meyrul said...

akq pun minat at citer Boboiboy ker???..neyh dah bes neyh....ada kwn yg nk dengar citer pasal Boboiboy..Terbaek~

Edrina Ezlyn said...

jgnlah sdih2. ngan sy pun "dy" xlyn lgy. dulu, klo sy online, cpt2 dy chat ngan sy, skrg ni, dy dh mcm xlyn sy lgy...sabo jela ek...

Meyrul said...

hurmm..rasanya dia dah betul2 berubah....kenapa dia perlu berubah...saya x minx sumer neyh berlaku...harap dia dapat kembali pada asal...