Pages

Friday, August 26, 2011

Terima Kasih Yaa....

Terima Kasih Saya Ucapkan Kepada kaw (sesiapa yg berkenaan) kerana telah menjadi pelangi selama 2 bulan dalam hidup saya....hidup saya penuh dengan warna pada 2 bulan lepas...tapi kini hanya 1 warna jer yg wujud dalam hidup saya neyh...Walaupun kaw dah labelkan aq neyh BCC...xpe aq x kisah....kaw pun cakap yg aq neyh budak kecoh....tu pun aq x kisah...label kan lah aq neyh dengan macam2 yg kaw nak....xpe aq x kisah....kaw pun dah happy skarang kan...dah x perlu nak malu2 jumpa ngan kengkawan kaw....diorang dah xde nak bukak citer pasal kaw ngan aq....kaw pun dah jumpa ngan BF baru kan....amik jer la dia....dia tuh bukan nyer BCC....dia tuh pun bukan nyer budak kecoh....Mmg x sama langsung ngan aq...Okaylah...aq pun nk Focus blaja....watpe nak men cinta2 neyh sumer....mungkin satu hari nanti aq start men cinta2 neyh sumer....aq niat nak masuk Universiti Multimedia....Buat Animation kan....pastuh ley Apply job kat Animonsta....tuh pun law dapat...law x dapat....cari la kerja lain.....Okaylah..aq nk ucapkan terima kasih jer sebab dah jadi cahaya dalam hidup aq selama 2 bulan....walaupun 2 bulan tuh x lama....aq Still happy selama 2 bulan tuh....Okay...jumpalah dengan lelaki yg sesuai dalam idowp kaw tuh....jangan sampai kaw jumpa yg macam aq neyh lagi sudah....nanti kaw kena labelkan dia budak BCC lagi...x pun Kaw labelkan dia budak Kecoh.....Hurmm...And 1 mo things i wan to tell...Sarawak Mmg Bes...nk2 lagi Bahasa Dia....Susah gerk nak belajar....Rumit2...Skung neyh aq hanya tahu berberapa perkataan jer....nak wat camner...Kamus Bahasa Sarawak dah ilang...yelakan....kamus tuh aq slalu rujuk kat Blog seseorang tuh....tapi blog tuh dah pun dibuang...dah xley nak blajar lagi....hek3...ingat nak letak Pic cikgu Bs kat Blog neyh..tapi dia kata x boley...Okay...Privasi anda x kan saya ganggu....Hurmm..law boley nak penuhkan Blog neyh ngan Gambar larh...tapi nak wat camner....cuma gambar tuh jer yg dapat diletakkan....itupun saya dah minx izin kat diorang...diorang kata okay jer...Terbaiklah korang....Okay...Bahagialah bersama dengan BF baru kaw tuh....aq xkan kacau idowp kaw lagi....kalaw boleh kaw ilangkan aq dari ingatan kaw Plzzz.... itu jer yg aq harapkan dari kaw...dan yg last sekali...Jgn Benci kat adik hanya kerana dia ada kaitan dengan aq...dia cuma budak biasa...Kiranya dia neyh hanya Posmen jer...antar message aq.....walau apa pun dia tetap adik angkat aq....aq tetap sayang sumer adik-adik ku n kakak ku....aq ingat nak tambah kaw dalam list sayang aq....tapi kaw dah x trima aq.....Jadi nak wat camner....aq x ley nak buat apa2 pun...kalau aq boleh buat...aq dah pun buat untuk tambah kaw dalam list tuh....tapi aq x mampu....
*Mood---> Bersemangat nak teruskan hidup Baru....
*Niat---> Nak sambut Raya ngan Happy...
*Fikiran---> Nak Releasekan masalah yg berserabut dalam            

                   Fikiran
*Tanggapan Tentang Cinta--->Law ada smangat...Bercinta                  
                                              lah lagi

No comments: