Pages

Thursday, September 1, 2011

My Third Raya Day.....

Haaa....Cukup borink hari neyh....x g memana pun...juz duk umah jer...xde jenjalan mana2....Hanya On9 jer....tengok Blog orang lain....mkn biskut raya.....Woaarh..gemuk lar perut aq nanti.....Lepas Puasa hari tu kan....tetiba jer selera makan kurang larh...x tahu kenapa.....Kat rumah pun dah banyak seluar yg longgar2....Siapa la punya seluar neyh.....hek3....Tapi secara seriousnyer...Mmg banyak seluar aq yg dah longgar.....Aq Dah kurus...Yay....Haaa....As a Conclusion....Raya Ketiga neyh Mmg Borink giler larh....xde mende pun nak dibuat pada hari ketiga neyh.....Boboiboy pun xde keluar at TV....Tapikan....Nak tahu juga....Betul ker Boboiboy Episod 8 keluar ahad neyh????.....sekarang kan  dah bulan 9..sesape yg tahu bila Episod Baru Boboiboy keluar tolong g gtau aq yerkkk.....Hek3...nak kasi tahu kat korang....Yg Raya Kedua tuh...aq dapat senyum sikit larh.....reason aq senyum tuh adalah bukan disebabkan menyambut raya ngan Family.....tapi disebabkan aq bukak Message Box at FB tuh....:')...Terkejut gerk bila aq bkak Message box tuh...Mmg x caya giler larh.....Tima Kasih yer Nadia......Nadia neyh xde pape hubungan ngan aq yer....dia cuma membantu aq jerk....Walaupun aq x tahu pape...tetiba jer sumer neyh berlaku.....tapi xper....aq dpt gerk senyum bila baca message tuh...Okay..lps neyh law aq Dpt peluang skali lagi.....aq akan berhubung melalui Chatbox jer....Haaaa....Dun Wan to Share kat Blog or kat FB....Juz Wanna Share At Chatbox 2 User jer......Lepas neyh law masih ada peluang lagi....aq x kan kasitahu kat sesapa.....Mahupun Yg terdekat ngan aq......Aq akan kasitahu kat dia sorang jer.....Mmg aq Setkan Ke Silence mod punyer....No Phone....No Blog....No Status....dan lain2 lagi......Sumer yg berlaku sebelum neyh Jadi satu pengajaran wat aq......Neyh sumer pasal aq......Aq dah elok Bina Tiang tinggi2....pastu aq ley plak wat retakan kat tiang tuh.....Habis roboh tiang tuh......Nak minx peluang lagi untuk bina tiang tuh......dan aq x kan wat retakan kat tiang tuh lagi....aq akan jaga tiang tuh supaya x roboh lagi.....Itupun kalaw Diberi Peluang Sekali Lagi......Law x....nak wat camner.....dah x dpt peluang.....Hanya senyum jer la.....Lambai jer tangan kat dia.....Dan Ucapkan selamat Tinggal.......Eh!! dah lari dari tajuk lha....Ishhh...Back to the root...Keadaan aq masa raya ketiga neyh Mmg bosan tahap Gila punyer.....Aq hanya men game jer.....tunggu org dtg rumah aq.....kasi air...pastu kasi duit raya....tu jer lah yg aq buat hari ketiga tuh.....Pastu Abg aq ckp x jadi nk g jenjalan Malam tuh...Waaargh....Dia selalu wat citer Dongeng lar....(suka wat citer tipu)....Tapi dia ckp esok Ptg ley pergi jenjalan....Yay..Terbaek~...Haa..itu jer yg aq dapat tulis untuk Raya Ketiga aq......Hanya nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya......Jgn lupa sumer Kerja Skola......Folio2 sumer dah siap ker??? Haaa..Mesti naik skola neyh cikgu nak sumer kerja tuh....law x siap..siapkan lah cepat...law dah siap...bagus2....dah ley enjoy untuk sambut hari raya neyh....Okay....Raya keempat aq neyh x tahu lar camner....bes ker....Borink ker.....Sedih ker....Malang ker.....atau Bahagia ker....Itu sumer terserah lah pada Allah..dia jer yg dpt menentukannya......Okay....Boboiboy bes.....Rugi x tengok....~TERBAEK~

No comments: