Pages

Monday, December 17, 2012

Annie!! Jgn Tinggalkan Teemo!!


Maafkan Teemo haritu kerana membuat hati Annie terluka sedikit. Teemo tidak berniat untuk melukakan hati Annie. Teemo Cuma ingin berlaku jujur pd Annie. Teemo tau Teemo bersalah kerana masih lagi x dpt nk melupakan dia. Teemo akan cuba sedaya upaya Teemo utk lupakan dia. Annie tau x, Annie ada semuanya berbanding dia.

Secara jujurnya, Teemo mahu Annie terus bersama Teemo. Selalu menemani Teemo. Selalu ceritakan Teemo cter yg menarik. Dan selalu wat Teemo ketawa. Biarpun bg Annie itu semua mudah untuk Annie lakukan, tapi Teemo yakin Annie boleh kekalkan semua itu. Kerap Teemo mimpi pasal Annie. Kebanyakannya Teemo mimpi Annie dan Teemo miliki masa depan bersama. Teemo tau yg Teemo berangan terlalu jauh. Tp x salah kan law Teemo berangan mcm tuh.

Kalau Annie egt waktu dulu, Teemo slalu dimarahi oleh Annie. Teemo cbe tok meminta maaf kpd Annie. Namun Annie ttp x mahu terima Teemo wlupun sbgai kawan. Teemo ttp x berputus asa tok tros memohon maaf kpd Annie. Biarpun hati Annie keras (Ish!!! Sush tol nk lembut), namun Teemo berusaha sehingga Annie dpt maafkn Teemo.

Cuba Annie lihat. Sukarnya tok Teemo berusaha tok mendapatkn Annie kembali. Dan adakah Teemo akan mensia-sia kan Annie?? HUH!! Teemo xkn sia-siakan Annie setelah Teemo berusaha dgn susah tok mndptkan Annie kembali.  

Teemo akan cintakan Annie dgn setulus aty Teemo. “Bila hati kata sayang” “Bicara Cinta” pula “Datang Dengan Indah”. Kau tetap “Setia Menanti” kerana kau tau bahawa “Cinta Itu Milikku”.

Kau ibarat halilintar. Jika kau di tiada, ak akan lupa siapa diriku. Jadi, kau harus terus bersama dengan ak. Kau Ibarat Annie, yg memerlukan Bear tok bersama dengan kau. Teemo Ibarat Bear. Yg akan selalu menemani Annie tok bersama.

Tapi, kalau Annie nk tau, ada org lain yg minat kat Annie. Namanya Amumu. Dia minat kat Annie. Mcm mana kalau Annie pergi kat dia?? Teemo mcm mana? Siapa nk teman Teemo? Yg ada Cuma Mushroom je. Teemo takut naty Annie Pergi kat Amumu. Teemo x sanggup nk tinggal sorg’2. Annie!! Jgn Tinggalkan Teemo!! T^T
Teemo xtau ape jd kat Teemo law Annie xde.         Teemo btol’2 syg kat Annie. Teemo xnk Annie pergi. Lagi satu, Annie da janji kan nak baik cepat. Teemo akan tetap tunggu Annie wlupn Teemo xdpt jumpa Annie. Kwn’2 Teemo slalu ckp Teemo ni x betul sebab suka kat org Sarawak sdgkn Teemo duduk Johor. Kwn’2 Teemo ckp cinta macam ni xkn kekal lama. Cinta mcm ni hnye angan’2 je.  

Teemo x kisah law diorang nk ckp Teemo ni x betul. Diorang tu salah kan Annie? Btol x? Kita xkn jd mcm tu kan? Diorang tipu kan? Walau apa pn, Teemo tetap nk Annie!! Teemo akan buktikan bahawa ckp diorang tu salah. Wlupn Teemo m’kin x mampu nk pergi ke tmpat Annie, Teemo tetap berjanji dengan Annie yg satu ary naty Teemo akan pijakkan kaki kat bumi kenyalang ^_^.

Teemo tau yg Annie ni suka mara’2. Law nk tau, mase Annie mara’2 Teemo dulu, Teemo ada ketawa ckit tau. Bkn sbb Teemo suka kena mara. Tp sbb Teemo suka sangat bila Annie nk ckp lagi dengan Teemo =>. Teemo suka sgt. Skrg ni kita dah buat buku baru kan ^_^. Lepas ni Teemo jd pemadam, Annie jd Pensel. Kita tulis satu cter yg bes dlm idop kita Hehe~. Kita akan terus tulis cerita tuh kat buku yg x ada muka surat akhir ye.

Dalam waktu kita tulis cter tuh, kte jaga buku tuh elok’2. Jgn kasi semut masuk kat dalam buku tuh. Jgn kasi air tumpah kat buku tuh. Dan kita jauhkan mancis api dari buku tuh. Kita jadikan buku tuh satu tanda bahawa kita pernah bersama. :D

Bila Teemo da berikan cinta Teemo kat Annie, Annie kena jaga elok’2. Kalau Teemo tau yg Annie x jaga btol’2, Annie akan wat ag perkara yg pernah Annie wat dlu. Dan Teemo akan jadi cm dulu balik. =”<

Annie pn pernah cakap kat Teemo yg Annie xkn bg cinta Annie kat org lain kan. Annie jgn plak jd cam laki’2 kbnykn kat luar ue. Xpun, Annie jd cam bdk ue. Law Annie wat Teemo cam bdk ue buat, Teemo xkn percaya kat Annie ag. Ckup la Teemo menderita sebelum ni. Teemo xde niat lgsung nk permainkan golongan Hawa. Tp, Golongan Annie slalu mainkan Teemo. Apa salah Teemo smpi slalu d permainkan?? Y^Y

Lepas ni Teemo dpt result SPM. Harap’2 Teemo dpt result mcm apa yg Annie mimpikan tuh HEHEHEHE~ (AMIN). Naty bila Teemo da Berjaya, Teemo xkn lupakan Annie. Sbb Annie la yg slalu bg smgt kat Teemo lepas apa yg bdk ue da buat kat Teemo. Terima Kasih Annie!! Law x, xtau la camne masa depan Teemo naty. Teemo tkut sgt yg result Teemo naty teruk. Y^Y

Skrg ni Teemo da ada kerja part time. Jadi Susun brg kat shopping complex. Annie pun da tau. Teemo kerja 2 bulan je. X lama pun. Baru bape minggu je kerja, Teemo da penat giler da. Skrg ni baru Teemo tau knape kita perlu belajar btol’2 kat skola. Kerja mmg xde yg x penat. Semua kerja penat. Tp xpe. Teemo ada petua nk ilang penat. Petuanya ialah kita anggap kerja yg kita buat ue demi menyara org yg tersyg. Teemo anggap yg kerja yg Teemo wat tuh utk org yg Teemo syg. Teemo ada ramai org yg Teemo syg. Teemo syg Allah. Teemo syg family Teemo. Dan yg akhir skali, Teemo syg ANNIE!!

Teemo ad bela kucing. Namanya bukan rika sumantho. Hahaha~ law nk tau, baca entry pasal kucing tuh. Teemo suka kucing. Org kata, law kita bela kucing naty murah rezeki. Alhamdulillah. Teemo bela 2 ekor je. Bulu kucing tuh sama mcm Teemo betul. Lembut betul.

Akhirnya, setelah 1 taun lbey Teemo tggu, akhirnya suara Annie dpt gak Teemo dgar. Nk tau suara dia camne. Suara dia mcm manusia la. Wlupn Teemo dgar dia jawab salam je, tp xpe la. Da rezeki Teemo tuh je. Suara dia ckit la mcm Neelofa. Tp, suara Emma Maembong Teemo xde dgar plak. Suara dia sedap jgk la bg Teemo. Mesti dlm mimpi Teemo dia akan jawab salam jek. Teemo nk dgar suara Annie ag. Teemo xkn lupa saat Annie diam jek ble Teemo tpon. Masa ue dua’2 mcm org bisu. X tau nk cakap pape. Hahaha~ Annie ngan Teemo asyik sama jek character dia. Dua’2 malu. Dua’2 berdebar. INDAHNYA DUNIA~ ^_^

Rasanya Teemo da terlebih ckp kn. Hehe~
K, last Teemo nk bgtau ialah Teemo da ad kad petir dengan Angin. Hahaha~ XD
Teemo da buat da btg aiskrim tuh. Tggl nk tulis nama Teemo je. Hehehe~
Novel yg Annie ckp tuh, Teemo x dpt cari lagi. Whuaaa!!! =<
Cter Rapunzel ue, Teemo msti dptkan tok Annie jgk.
Kole BoBoiBoy da xde ag la. Aduyai!! Cepat sgt stoknye abis.

Annie tetap kat aty Teemo.
Kmk tetap syg dengan ktk. Kedak cicak sama lipas. Hahahaha~
Mun ku bg cicak, kao msti mdh sama ak cmtok “ku tumbuk muka kao kelak” XD
Test cakap Sarawak jap. Hehehe~

FF <3 AA
Let us pray together that we will be together 4 ever!!!

Fatty Fish <3 Anak Arnab

2 comments:

Farah Farhana said...

"Maafkan Teemo haritu kerana membuat hati Annie terluka sedikit. Teemo tidak berniat untuk melukakan hati Annie. Teemo Cuma ingin berlaku jujur pd Annie. Teemo tau Teemo bersalah kerana masih lagi x dpt nk melupakan dia. Teemo akan cuba sedaya upaya Teemo utk lupakan dia. Annie tau x, Annie ada semuanya berbanding dia."

-> aku pun nak mintak maaf. Tau x, aku mcm dah dera kau tok lupakan dia :'(. Mungkin kau perlukan banyak masa. Take your time.


"Secara jujurnya, Teemo mahu Annie terus bersama Teemo. Selalu menemani Teemo. Selalu ceritakan Teemo cter yg menarik. Dan selalu wat Teemo ketawa. Biarpun bg Annie itu semua mudah untuk Annie lakukan, tapi Teemo yakin Annie boleh kekalkan semua itu. Kerap Teemo mimpi pasal Annie. Kebanyakannya Teemo mimpi Annie dan Teemo miliki masa depan bersama. Teemo tau yg Teemo berangan terlalu jauh. Tp x salah kan law Teemo berangan mcm tuh."

-> ya. kita nih satu kelab. kelab suka berangan. huhu



"Cuba Annie lihat. Sukarnya tok Teemo berusaha tok mendapatkn Annie kembali. Dan adakah Teemo akan mensia-sia kan Annie?? HUH!! Teemo xkn sia-siakan Annie setelah Teemo berusaha dgn susah tok mndptkan Annie kembali."

-> terima kasih TvT


"Teemo akan cintakan Annie dgn setulus aty Teemo. “Bila hati kata sayang” “Bicara Cinta” pula “Datang Dengan Indah”. Kau tetap “Setia Menanti” kerana kau tau bahawa “Cinta Itu Milikku”."

-> TvT ...


"Kau ibarat halilintar. Jika kau di tiada, ak akan lupa siapa diriku. Jadi, kau harus terus bersama dengan ak. Kau Ibarat Annie, yg memerlukan Bear tok bersama dengan kau. Teemo Ibarat Bear. Yg akan selalu menemani Annie tok bersama."

-> huhu.. insyaAllah.

Farah Farhana said...

"Tapi, kalau Annie nk tau, ada org lain yg minat kat Annie. Namanya Amumu. Dia minat kat Annie. Mcm mana kalau Annie pergi kat dia?? Teemo mcm mana? Siapa nk teman Teemo? Yg ada Cuma Mushroom je. Teemo takut naty Annie Pergi kat Amumu. Teemo x sanggup nk tinggal sorg’2. Annie!! Jgn Tinggalkan Teemo!! T^T
Teemo xtau ape jd kat Teemo law Annie xde. Teemo btol’2 syg kat Annie. Teemo xnk Annie pergi. Lagi satu, Annie da janji kan nak baik cepat. Teemo akan tetap tunggu Annie wlupn Teemo xdpt jumpa Annie. Kwn’2 Teemo slalu ckp Teemo ni x betul sebab suka kat org Sarawak sdgkn Teemo duduk Johor. Kwn’2 Teemo ckp cinta macam ni xkn kekal lama. Cinta mcm ni hnye angan’2 je. "

-> Aku takkan pegi kat dia. Sebab.. (xnak ckp kat sini). Cinta jarak jauh ni kdg2 mmg slalu menimbulkan keraguan. Tp, apa yg annie harap, hubungn ni kekal .... ye. huhu


"Teemo x kisah law diorang nk ckp Teemo ni x betul. Diorang tu salah kan Annie? Btol x? Kita xkn jd mcm tu kan? Diorang tipu kan? Walau apa pn, Teemo tetap nk Annie!! Teemo akan buktikan bahawa ckp diorang tu salah. Wlupn Teemo m’kin x mampu nk pergi ke tmpat Annie, Teemo tetap berjanji dengan Annie yg satu ary naty Teemo akan pijakkan kaki kat bumi kenyalang ^_^."

-> InsyaAllah.. apa yg dorang ckp tuh x btol. Kalau dorang ckp kau xbtol, maknanya dorang pn anggap aku ni xbtol jgk la. Kalau kau jumpa aku, jgn lupa call pihak hospital, suruh sediakan satu katil utk aku. persediaan awal (koma).



"Bila Teemo da berikan cinta Teemo kat Annie, Annie kena jaga elok’2. Kalau Teemo tau yg Annie x jaga btol’2, Annie akan wat ag perkara yg pernah Annie wat dlu. Dan Teemo akan jadi cm dulu balik. =”<"

-> InsyaAllah, teemo. Annie jaga baik2.


"Akhirnya, setelah 1 taun lbey Teemo tggu, akhirnya suara Annie dpt gak Teemo dgar. Nk tau suara dia camne. Suara dia mcm manusia la. Wlupn Teemo dgar dia jawab salam je, tp xpe la. Da rezeki Teemo tuh je. Suara dia ckit la mcm Neelofa. Tp, suara Emma Maembong Teemo xde dgar plak. Suara dia sedap jgk la bg Teemo. Mesti dlm mimpi Teemo dia akan jawab salam jek. Teemo nk dgar suara Annie ag. Teemo xkn lupa saat Annie diam jek ble Teemo tpon. Masa ue dua’2 mcm org bisu. X tau nk cakap pape. Hahaha~ Annie ngan Teemo asyik sama jek character dia. Dua’2 malu. Dua’2 berdebar. INDAHNYA DUNIA~ ^_^"

-> ini baru call. kalau kau kat dpn mata aku, sorry. jgn harap nk dgr aku ckp. hahha



"Annie tetap kat aty Teemo.
Kmk tetap syg dengan ktk. Kedak cicak sama lipas. Hahahaha~
Mun ku bg cicak, kao msti mdh sama ak cmtok “ku tumbuk muka kao kelak” XD
Test cakap Sarawak jap. Hehehe~"

-> kau nak bagi cicak? kalau x syg muka... bagi lah. Eh, apa susah? Bagi la lipas balik. kan kan kan??



"FF <3 AA
Let us pray together that we will be together 4 ever!!!

Fatty Fish <3 Anak Arnab"

-> InsyaAllah, amin. Okey, last last tuh sangat cantik. (Y) Sorry ye aku jwb pendek2 je. huhu