Pages

Sunday, December 23, 2012

Draw 4 Fun




Hari ni aku ada buat lukisan special. Kira bole la. Aku wat lukisan ni tok suka’2 n sbgai kenangan bersama dengan dia. Waktu aku lukis gambar ni, aku selalu bayangkan masa depan aku dengan dia. Hmmmm,,, Mcm mana ye nanti??? Kat lukisan tuh Cuma ada 2 org je. Dua’2 pempuan kat dalam gambar ue. Satu yg besar n satu yg kecik. Burok jek aku lukis ue. Aku ni bukan budak melukis. Tapi da suka lukis’2 nk wat camne. Aku start men lukis’2 ni sejak taun lepas. Masa ue aku lukis Boboiboy. Law nk tgok lukisan ue, tgok at FB aku ar. Seriously sume yg aku lukis ue burok jek. Sume ue juz suka’2. Tapi kan, apa yg aku suka tentang lukis ni ialah aku boleh curahkan perasaan aku kat lukisan ue. Tgok la mcm mana lukisan ue. Law mood okay, semad la lukisan ue. Law x, mcm ape ntah lukisan ue. K, balik kat citer lukisan atas ni. Lukisan ni mengisahkan seseorang yg sudah mempunyai anak. Ada anak??? Law camtu mana suaminya??? Suaminya aku x lukis sebab aku x tau ag sape suaminya. Law aku suaminya, aku lukis la diri ak dalam ue. Tapi, ak x tau ag sape suaminya. Tgok la naty. Law dia da berkahwin, ak lukis gmbar suaminya. Ak nk lukis gambar ak kat ctu. Takot naty law terlalu berharap nk jd suaminya, xkn jadi reality plak naty. Hmm, ak pun x tau la. Kenapa kau jauh??? Kenapa kau x sebaya ngan ak??? Kenapa kita sama??? Kenapa minat kita sama?? Kenapa???

Ak ada baca satu novel. Diorg da plan da nk kawen. Tp pempuan ue lari dari teruskan perkahwinan ue. Nape dia wat camtu? Nape dia lari? Dia x suka laki ue ker? Nape dia xnk kawen?? Itu yg ak takot sgt. Bila kita da berharap, apa yg kita harapkan akan hancur apabila semuanya hilang. Dulu ak pernah jd mcm ue. Tp x smpi tahap kawen. Then, kau dtg membimbing ak dari kecewa. Ak x tau kenapa malam ue ak mcm terkejut. X pernah ak lihat org mcm kau. Terus terang tentang perasaan kau kat ak. Wlaupun ak suda lama perasan yg kau suka kat ak, namun ak cbe diamkan. Ak acting mcm ak x tau pape. Dan akhirnya kau terus terang jugak. K, balik kat lukisan ue. Ak ni asyik lari dari tajuk je. Apa komen tntg lukisan ue? Ak percaya 99% orang akan ckp yg lukisan ue burok. Hahahaah~ mmg burok pun. Yg pempuan besar tuh ak anggap namanya Annie. Annie ue nama panggilan je. Nama sebenarnya ialah!!! G tnye kat lukisan ue.. Yg kecik ue plak namanya Putri Balkish Azizi. Hahahahaha~ bukan la. Namanya ialah!! G tnye kat mak dia. Aku kalau bole nk Annie jd cam dalam lukisan ue. Pakai tudung, pakai baju kurung. Fuyooo!! Mesti kacak kan. HUHU~ Ak nk dia jadi mcm dlm lukisan ni. Yg selalu menjaga anaknya dan mendidik anaknya dengan didikan agama yg cukup. Kalau la ak dlm lukisan ue, Waaah!!!! Merasa la ak nk mkn nasi minyak. Tapi, kalau kat tempat dia plak makan apa eak??? Mee Kolok ker??? Huhuhu~

K, last ak nk citer. Result SPM ak ni camne la eak?? Serious!!! Ak seram gler. Adik ak PMR da le dpt 1A jek. Ak plak cmne??? Xde A Ker??? Walawey!!! Da le Time SPM ari tuh ad shot ckit mase nk jawab. Pergh!!!! Mmg takot giler la weyh!! GULP!!! 0.0 makin lama makin dekat tarikh result nk kuwa. Law xde A mcm mana? WAAAAAAAAHHHHHHH!!!!! Ak nk ada la A ckit. Seram giler ak. Mcm mana ak nk ada kat dalam lukisan ue law xde kerjaya yg bgus. Aduh!!! Mcm mana ni??? Xkn nk kerja part time ni jer. Mana bole!!! Xkn ak nk berharap kat Annie je. Ak kn laki. Laki patut cari rezeki. Bukan isteri. Hmmm, da la. Sejujurnya ak nk sgt ada dalam lukisan ue. Ak x tau la Annie nk ke x. M’kin dia xnk kot. Hahahaha~ Ak ni asyik berangan je benda pelik’2.
Bye. Assalamualaikum.

Satu malam Teemo amik masa lukis lukisan ni. Jari Teemo x runcing. Jadi Teemo bukan pndi sgt nk lukis’2.
Annie nk x jadi pempuan yg besar tuh? Law xnk xpe. Teemo x kisah.
AA <3 FF
Anak Arnab <3 Fatty Fish
Syg Demok Selalu!!!!

1 comment:

Farah Farhana said...

Annie nk x jadi pempuan yg besar tuh? Law xnk xpe. Teemo x kisah.

ToT


Psst.. nice song ye.