Pages

Thursday, January 9, 2014

Satu tambah satu sama dengan dua.. takkan sama nk buatkan dua tambah dua jadi dua jugak.. bermulanya sy untuk menulis sebab internet dah ada balik… mood nk menulis pun dtg.. nak bukak citer satu benda… citer da lama.. Cuma nk recall balik.. Citer pasal budak jauh tuh.. da lama da perkara ni patut berlaku dulu.. Cuma xde kesempatan. Terus terang nk ckp yg sebelum ni ad gaduh. Tapi, janji tu yg buatkan kita jd yg terbaik.. lepas tu, apa yg buatkan lebih baik ialah ada sesuatu yg terbaik dlm membuatkan yg terbaik… setahun sudah. Tapikan, boleh ke smpi naik atas kerusi sama’2 ea? Bole ker? Dia da masuk kelas da.. kelas sains. Dan dia x amik pun subjek akaun. Xpelah, aslkan dia dpt wat yg terbaik.. haa, dia da jadi pengawas. Hahahaha~ XD muka mesti garang bila jumpa budak bermasalah.. GOOO!!! Jgn kasi chance kt budak bermasalah tuh semua awak… DAN!!! Jgn makan rasuah!! Merosakkan Negara rasuah ni semua.. Harapan sempena mulanya tahun yg baru ni,, semoga kita dpt naik pelamin… pelamin angan pon jadi la.. ^_^ hehe~ XD

Lupa plak, nk citer ckit sejak dua menjak ni. Selalunye kn ad sesuatu yg slalu mengganggu mimpi sy waktu tido. Mcm something yg menghalang utk ulang balik mimpi nk ke wintermall tu. Mungkin tu cuma mainan tido. Xde ape sgt la yg tu. Hmm, ape pon yg terjadi, ni mmg last sy berkecimpung dlm hal bercinta ni semua. Pasni, da xde pape yg bole masuk ag. Mcm apa yg org ckp, cinta jarak jauh ni sush. Yee, mmg sush. Sush nk tamatkan. Ianya xkn tamat dengan mudh. Sy tau ianya xkn jd perkara yg sama mcm org lain. Kisah tu, kita corakkan sendiri. Xkn boleh org lain corakkannye. Xkn jatuh lagi, xkn kecewa lagi, dan xkn ad lagi gelisah tu. Corakkan langkah yg terbaik tok semua... 
TERIMA KASIH ANNIE (Ikan Gemuk) ^_^ =3

No comments: